بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه

آنچه می خوانید...
بارداری و پروتز سینه

اگر شما هم جزء آن دسته از خانم هایی هستید که قصد انجام جراحی پروتز سینه را دارید و یا این جراحی را در گذشته انجام دادید، احتمالا این نگرانی برایتان وجود دارد که بعد از پروتز سینه آیا در رابطه با بارداری و یا شیردهی به نوزاد مشکلی به وجود می آید یا خیر. در این مقاله سعی شده است تمامی جوانب مربوط به این مسئله مطرح و پاسخ داده شود.

حتما بخوانید: درباره تفاوت های تزریق چربی به سینه و پروتز سینه چه می دانید؟!

تاثیر پروتز سینه بر بارداری

بسیاری از افراد تصور می کنند که داشتن پروتز سینه ممکن است در روند بارداری آن ها باعث ایجاد مشکل شود که بر اساس تحقیقات و نظر تخصصی پزشکان این مسئله کاملا رد می شود و در نتیجه پروتز سینه هیچ عوارضی برای بارداری نخواهد داشت. در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی و تحریک غدد  و مجاری شیری، ظاهر و پوست و اندازه سینه ها دچار تغییراتی می شود که این مسئله ارتباطی با پروتز داخل سینه نداشته و بر روی آن نیز تاثیر نخواهد گذاشت. این تغییرات ظاهری در سینه ها بعد از اتمام دوران بارداری و شیردهی از بین رفته و سینه ها به شکل و فرم قبلی خود بازمی گردند.

درباره عوارض پروتز سینه در مقاله لینک شده بخوانید.

گاها ممکن است برای برخی از افراد، بر اثر تورم و کشیدگی پوست سینه در دوران بارداری و شیردهی، پوست سینه دچار افتادگی شود که این مسئله نیز به دلیل پروتز سینه نبوده و می توان با جراحی لیفت سینه آن را برطرف نمود. در نتیجه در صورتی که می خواهید در زمان مشخصی بعد از پروتز سینه اقدام به بارداری کنید، بهتر است که این عمل جراحی را به دوران بعد از بارداری و شیردهی موکول نمایید تا در صورت لزوم تواما با لیفت سینه انجام شود.

برخی از افراد نیز در دوران بارداری در اطراف پروتز سینه دچار فشار و انقباضاتی شدند که همچنان جای نگرانی خاصی نیست و هیچ مشکل خاصی را به همراه ندارد.

برخی از مادران این نگرانی را دارند که ممکن است پروتز سینه در دوران بارداری دچار نشتی شده و مشکلی برای سلامتی جنین به وجود بیاورد، در پاسخ به این سوال باید بدانید که ایمپلنت های قرار داده شده در سینه ها از چندین لایه سلیکون ساخته شده و در صورت پاره شدن هم قوام خود را حفظ کرده و به بیرون نشت نمی کنند.

تاثیر پروتز سینه در شیردهی

در رابطه با میزان تاثیر پروتز سینه در قدرت شیردهی و آسیبی که ممکن است به مجاری شیری برساند، می توان گفت که ارتباط زیادی به محل برش و نحوه قرار دادن پروتز سینه دارد؛ در حالتی که برش در اطراف هاله و نوک سینه زده می شود ممکن است آسیبی به مجاری شیردهی وارد شود ولی در مورد برش هایی که در زیر بغل و یا در زیر سینه زده می شود، این نگرانی به هیچ وجه وجود نخواهد داشت. در نتیجه در جلسه مشاوره با بهترین دکتر پروتز سینه در یزد، برنامه خود را در رابطه با بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه مطرح نموده تا جراح بهترین تکنیک را برای پروتز سینه شما مشخص نماید.

محل قرارگیری پروتز نیز می تواند در میزان آسیب رساندن به غدد شیری تعیین کننده باشد؛ به عنوان مثال اگر ایمپلنت بین غدد شیری و عضلات سینه قرار بگیرد، ممکن است سبب فشار آوردن به غدد شیری شود؛ از سویی دیگر قرار گرفتن پروتز در پشت عضلات سینه سبب می شود که هی چگونه آسیبی به غدد و مجاری شیری سینه وارد نشود و این روش برای افرادی که قصد بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه را دارند بسیار مناسب است.

بیشتر بخوانید : پروتز سینه مدل اشکی

جمع بندی

جراحی زیبایی پروتز سینه همیشه با این هدف انجام می شود که در عین زیبایی بخشیدن به فرم سینه ها و برجسته تر کردن آن ها، هیچ آسیبی به بافت سینه، غدد و مجاری شیری آن وارد نشود و فرد در آینده از نظر بارداری و شیردهی دچار هیچ گونه مشکلی نگردد؛ این هدف از طریق قرار دادن ایمپلنت در پشت بافت سینه و یا عضله سینه به خوبی برآورده می شود. بنابراین نگرانی هایی که در رابطه با ایجاد اختلال در بارداری و شیردهی بعد از پروتز سینه وجود دارد، درست نبوده و فرد می تواند با خیالی آسوده اقدام به انجام جراحی ایمپلنت سینه کند؛ البته بهتر است پیش از هر گونه اقدامی در رابطه با انجام جراحی پروتز پستان با جراح خود مشاوره داشته و در رابطه با این مسائل صحبت نمایید.

شیردهی بعد از پروتز سینه
دکتر منصور سعادتی

دکتر منصور سعادتی

فلوشیپ تخصصی جراحی پستان و متخصص جراحی عمومی
گذراندن دوره تکمیلی جراحی پستان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
بورد تخصصی لیپوماتیک ،پیکر تراشی بدن، تزریق چربی
با سابقه ۶ سال انواع جراحیهای زیبایی پستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *