تزریق چربی به سینه توسط دکتر منصور سعادتی

تزریق چربی به سینه

آنچه می خوانید...

زیبایی و خوش فرم بودن سینه های یکی از خواسته های همیشگی خانم ها در زمینه تناسب اندام است؛  امروزه با توجه به پیشرفت های بسیار خوبی که در زمینه علوم پزشکی انجام شده است، راه های گوناگونی برای رسیدن به این خواسته ارائه شده است از جمله پروتز سینه، لیفت سینه و همچنین تزریق چربی به سینه. تزریق چربی یا به اصطلاح فت ترنسفر (انتقال چربی) در نواحی مختلف بدن همچون تزریق چربی صورت، سینه و باسن انجام می شود. این روش نیز همانند پروتز سینه طرفداران بسیاری داشته و تاثیر بسیار مطلوبی در زیبایی سینه ها دارد.

هدف از تزریق چربی به سینه چیست؟

بزرگ کردن سینه در خانم ها می تواند از دو روش تزریق چربی و یا پروتز سینه انجام شود؛ پروتز سینه روشی است که با استفاده از قرار دادن یک بافت سلیکونی در سینه ها انجام می شود در صورتی که در روش تزریق چربی، از انتقال چربی بدن خود بیمار استفاده می شود و این مسئله سبب هم خوانی بیشتر و عدم پس زدن چربی منتقل شده می شود؛ این بدین معناست که سیستم دفاعی بدن نسبت به ورود چربی به سینه واکنش دفاعی نشان نمی دهد زیرا این چربی از بدن خود فرد گرفته شده و در نتیجه هیچ گونه پس زدگی از سوی سلول های بدن بروز نمی کند. از هر دو روش تزریق چربی و همچنین پروتز سینه می توان برای بازسازی پستان بعد از جراحی ماستکتومی در بیماران نیز استفاده نمود.

تزریق چربی برای سینه ها چگونه انجام می شود؟

فرآیند تزریق چربی به هر نقطه ای بدن مانند سینه ها نیازمند خارج کردن مقدار چربی مورد نیاز از ناحیه دیگری از بدن فرد است؛ این عمل معمولا طی بیهوشی عمومی و به صورت سرپایی انجام می شود. چربی لازم با استفاده از روش لیپوساکشن از نواحی همانند شکم، پهلو، ران و بازو و هر ناحیه ای که چربی اضافی دارد خارج شود. این چربی طی فرآیند سانتریفیوژ، خالص شده و در واقع خون و سایر مایعات آن جدا می شود و برای تزریق دوباره به بدن در ناحیه سینه آماده می شود. در هنگام انتقال چربی به سینه، در نواحی مختلف و به صورت مساوی و کم در بافت سینه تزریق می شود تا در طی این فرآیند بافت چربی جدید به خوبی توسط بافت سالم احاطه شده و موارد مغذی و اکسیژن را دریافت کند.

فرآیند تزریق چربی به سینه

اقدامات لازم پیش از تزریق چربی

  • این عمل همانند هر عمل انتقال چربی دیگری مانند تزریق چربی به باسن یک عمل سرپایی محسوب می شود.
  • اگر هر بیماری دارید لازم است که در جلسه مشاوره با جراح خود درمیان بگذارید تا در صورت لزوم پزشک برای شما داروهای لازم را تجویز نماید.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون همانند آسپرین باید تا دو هفته پیش از عمل متوقف شود.
  • همانند هر جراحی دیگری لازم است استعمال دخانیات و مصرف الکل حداقل دو هفته قبل و بعد از جراحی مصرف نشود.

چه کسانی کاندید مناسبی برای تزریق چربی در سینه هستند؟

  • خانم هایی که بیماری های جدی نداشته و از نظر جسمی سالم هستند.
  • افرادی که سینه های نامتقارن دارند و می خواهند با استفاده از این روش آن را اصلاح کنند.
  • خانم هایی که به دلیل برداشتن توده ممکن است حفره ای در سینه آن ها به وجود آمده باشد و با این تکنیک می توان به راحتی آن را پر نمود.
  • خانم هایی که می خواهند حجم سینه آن ها بیشتر و بزرگتر شود.
  • خانم هایی که میزان چربی اضافی مورد نیاز برای تزریق به سینه ها را داشته باشند.
تزریق چربی بهس ینه های نامتقارن

حتما بخوانید: تزریق چربی به سینه بهتر است یا پروتز سینه؟!

نتیجه تزریق چربی به سینه دائمی است یا موقتی؟

یک سوالی که معمولا ذهن بسیاری از داوطلبان را به خود درگیر می کند این است که آیا نتیجه تزریق چربی دائمی است یا موقتی. در پاسخ به این سوال باید بدانید که از آنجا که در این روش چربی از ناحیه ای از بدن فرد به ناحیه ای دیگر منتقل می شود می توان با رعایت یک سری نکات نتیجه را طولانی مدت و ماندگار تر نمود. در واقع نتیجه این تزریق را نمی توان مادام العمر دانست ولی می توان با رعایت نکات زیر نتیجه آن را ماندگارتر و طولانی مدت کرد:

  • نحوه تصفیه چربی
  • چگونگی تزریق چربی
  • محل استخراج چربی مورد نیاز
  • تزریق میزان بیشتری از مقدار مورد نظر (به دلیل دفع بخشی از چربی تزریق شده)
  • ثابت نگه داشتن وزن
  • مراجعه به جراح حرفه ای و با تجریه
  • تزریق وترمیم مجدد چربی در صورت نیاز و به تشخیص پزشک
قبل و بعد از تزریق چربی سینه

عوارض تزریق چربی سینه

همان طور که پیش تر ذکر شد این روش یکی از کم عارضه ترین روش های زیبایی است و با مراجعه به جراح ماهر این عوارض کمتر نیز خواهد شد؛ ولی به طور کلی اگر بخواهیم به عوارض احتمالی این عمل اشاره کنیم، می توان موارد زیر را نام برد:

  • شاید بتوان یکی از مهمترین عوارض انتقال چربی را عدم حصول رضایت فرد از شکل سینه دانست؛ به این معنا که به دلیل دفع بخشی از چربی، همچنان نیاز به تزریق مجدد چربی وجود داشته باشد.
  • در صورت تزریق نامناسب چربی، ممکن است برآمدگی و ناهمواری در سطح پوستا سینه به وجود بیاید.
  • ممکن است به دلیل تزریق بیشتر به یکی از سینه ها، عدم تقارن در سینه ها به وجود بیاید.
  • از جمله عوارض نادر این عمل می توان به آمبولی چربی و یا رسوب کلسیم  چربی در سینه شود که منجر به سفت شدن سینه می شود.

جمع بندی

تکنیک تزریق چربی می تواند انتظارات فرد را در بزرگ کردن و خوش فرم کردن سینه ها برآورده کند؛ البته توجه به این نکته ضروری است که باید برای انجام این عمل به جراح حاذق مراجعه نمود زیرا اگر این عمل از روش های نامناسب و به اندازه نادرست از چربی انجام شود می تواند عواقب نامطلوب و ظاهری نامناسب را برای سینه ها به همراه داشته باشد. همچنین اینکه اگر جراح از تبحر و تجربه کافی در این زمینه برخوردار باشد، میزان چربی مورد نیاز به سینه ها را به خوبی مشخص می کند زیرا بخشی از چربی تزریق شده به سینه ها به مرور دفع شده و لازم است که جراح بداند که تا چی چربی لازم است تزریق کند تا در صورت جذب بخشی از آن مقدار باقی مانده پاسخ پوی نیاز فرد باشد.

دکتر منصور سعادتی

دکتر منصور سعادتی

فلوشیپ تخصصی جراحی پستان و متخصص جراحی عمومی
گذراندن دوره تکمیلی جراحی پستان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
بورد تخصصی لیپوماتیک ،پیکر تراشی بدن، تزریق چربی
با سابقه ۶ سال انواع جراحیهای زیبایی پستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *