درمان افتادگی سینه در یزد-دکتر منصور سعادتی

افتادگی سینه و روش های درمان

آنچه می خوانید...

افتادگی سینه در خانم ها یکی از مسائل نگران کننده در زیبایی ظاهرشان به حساب می آید. تغییرات وزنی متعدد ، اختلالات هورمونی و افزایش سن می تواند سبب بروز این عارضه در بانوان شود. پوست سینه نیز همانند دیگر قسمت های بدن با افزایش سن، کلاژن سازی و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و به مرور، پوست حالت افتاده به خود می گیرد. افتادگی سینه عارضه ای شایع به حساب می آید و ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد.

خوشبختانه با پیشرفت علم در صنعت زیبایی روش های زیادی برای برطرف کردن ظاهر ناخوشایند بدن ارائه شده است. در صورتی که توسط بهترین جراح زیبایی پستان در یزد یا شهر خود معاینه شوید دستورالعمل ها و روش های متفاوتی برای رفع این عارضه به شما ارائه می شود. در این مقاله به شرح روش های برطرف کردن این عارضه و دلایل آن پرداخته ایم.

افتادگی-سینه

علت افتادگی سینه چیست؟

همانطور که گفته شد این عارضه شایع در بانوان با افزایش سن اتفاق می افتد. نکته جالب در مورد این موضوع مشخص نبودن سن می باشد. ممکن است در سن ۲۰ و چند سالگی و یا زودتر از آن و در چهل سالگی شروع شود. نام علمی افتادگی سینه پتوز سینه می باشد. شکل و فرم سینه رابطه مستقیمی با ژنتیک و خانواده دارد. بنابراین در بسیاری موارد بروز این عارضه غیرقابل اجتناب می باشد. عواملی که سبب بروز این مساله می شوند به شرح زیر می باشد.

افزایش سن:

شایع ترین دلیل افتادگی سینه افزایش سن می باشد. کلاژن در واقع یک پروتئین حیاتی برای پوست بدن می باشد که نقش مهمی در جوانسازی و شفافیت پوست دارد. هنگامی که با افزایش سن کلاژن سازی کم می شود پوست بدن شل شده و حالت افتاده پیدا می کند. در مواردی که این افتادگی بسیار شدید باشد جراحی لیفت سینه در یزد یا هر جای دیگری به شما پیشنهاد می شود.

اندازه و شکل کلی سینه:

به طوری که بانوانی که سینه های کوچکتر و گردتر دارند کمتر از بانوانی که به طور ژنتیکی سینه های بزرگ و افتاده دارند، دچار پتوز سینه می شوند.

تغییرات هورمونی:

بیشتر بانوان بعد از یائسگی و تغییرات هورمونی ای که در بدنشان اتفاق می افتد دچار افتادگی سینه می شوند.

تغییرات هورمونی در این سن، باعث سست شدن و شل شدن پوست سینه می شود.

بارداری و شیردهی:

در این دوران به دلیل افزایش حجم سینه و به مرور کاهش آن، بافت و ساختار سینه سست می شود.

ژنتیک:

یکی از مهم ترین عوامل بروز این عارضه ژنتیک می باشد. به طوریکه اگر در خانواده خود شاهد بانوانی هستید دچار افتادگی سینه می باشند احتمال اینکه شما هم دچار آن شوید بیشتر از باقی عوامل تاثیر گذار است.

ورزش:

افرادی که سینه های بزرگی دارند باید ورزش هایی که شامل حرکات زیاد سینه می شود انجام ندهند. زیرا این ورزش ها به مروز زمان سبب کشش زیاد بافت سینه و به دنبال آن افتادگی سینه می شوند.

تغییرات وزنی متناوب:

افرادی که دچار تغییرات وزنی زیاد می شوند. افزایش و کاهش وزن در آنها سبب شل شدن و افتادگی پوست سینه می شود.

استعمال دخانیات:

نیکوتین موجود در سیگار سبب از دست رفتن خاصیت کلاژن سازی پوست می شود. در نتیجه پوست سینه افتاده و شل می شود.

آفتاب گرفتن:

قرارگرفتن زیاد در برابر اشعه ماورابنفش خورشید سبب از دست رفتن خاصیت کلاژن سازی می شود.

پیشگیری از افتادگی سینه

در بخش قبل عواملی که سبب بروز افتادگی سینه می شوند، شرح داده شد. در مقابل تمام دلایل روش هایی برای پیشگیری زودرس این عارضه وجود دارند که به شرح زیر می باشند:

  1. استفاده از سوتین های مناسب
  2. ورزش های مناسب سینه
  3. سبک زندگی سالم و کم کربوهیدرات
  4. مصرف منظم آب (آب باعث هیدراته شدن پوست می شود)

راهکارهای درمان افتادگی سینه

روش های پیشگیرانه ای که در بالا ذکر شد می تواند تا حدی برای عدم بروز این عارضه موثر باشند اما راهکارهای دائمی و همیشگی به حساب نمی آیند به علاوه روند زندگی ماشینی و کم تحرکی در بسیاری اوقات مجالی برای تکرار هر روزه ی این موارد نمی دهد.

بنابراین مراجعه به جراح پستان و زیبایی می تواند تا حد بسیار زیادی مسائل و مشکلات شما را برطرف نماید. در این خصوص پزشک شما پس از معاینه بافت سینه و میزان افتادگی، روش های زیر را به شما پیشنهاد می کند:

روش های غیرجراحی درمان افتادگی سینه

این روش ها به طور موقت برای رفع افتادگی سینه‌ها به کار برده می شوند که شامل مثلا تزریق چربی به سینه در یزد و تزریق ژل به سینه می باشند. در صورتی که افتادگی سینه‌ها زیاد نباشد و با پر کردن بخشی از آن بتوان ایرادات آن را اصلاح کرد استفاده می شود. به خاطر داشته باشیم که این تزریقات کم خطر و بدون عارضه جدی می باشند و عموما موقت هستند.

کلام آخر

افتادگی سینه عارضه ای شایع در میان بانوان به حساب می آید بنابراین با مشاهده این عارضه نگرانی ای وجود نخواهد داشت و در صورتی که با افزایش سن اتفاق افتاده باشد بنا به سلیقه فرد و تشخیص پزشک درمان هایی صورت می گیرد. اما اگر این مسئله با کاهش شدید وزن رخ داده باشد و سبب بدفرمی ظاهر فرد شده باشد بهتر است با مشورت پزشک عمل ماستوپکسی انجام شود.

سوالات متداول

دکتر منصور سعادتی

دکتر منصور سعادتی

فلوشیپ تخصصی جراحی پستان و متخصص جراحی عمومی
گذراندن دوره تکمیلی جراحی پستان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
بورد تخصصی لیپوماتیک ،پیکر تراشی بدن، تزریق چربی
با سابقه ۶ سال انواع جراحیهای زیبایی پستان

2 پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *