برآمدگی های اندام بانوان یکی از مهم ترین بخش های تناسب اندام و زیبایی ظاهر آنان است. از این رو خانم هایی که به دلیل کوچک بودن سینه ها و یا ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان سینه، از این برجستگی و زیبایی ظاهری محروم هستند به سراغ انجام عمل جراحی پروتز سینه می روند. بزرگ کردن سینه از طریق قرار دادن پروتز در آن علاوه بر زیبایی ظاهری سبب افزایش اعتماد به نفس فرد نیز می شود. از سویی دیگر رسیدن یه نتیجه مطلوب از این جراحی، تا حد زیادی به انتخاب یک جراح متبحر و با تجربه بستگی دارد؛ از این رو در این مقاله علاوه بر بررسی جوانب مختلف جراحی پروتز سینه، راهنمایی کامل جهت انتخاب بهترین جراح پروتز سینه در یزد نیز ارائه می شود.
پروتز سینه
جراحی پروتز سینه از راهکار هایی است که بانوان برای تغییر سایز سینه و دادن فرم دلخواه به پستان ها از آن استفاده میکنند. این عمل توسط جراح سینه یا جراح پلاستیک صورت میگیرد و پزشک باید مهارت های لازم را برای اینکار داشته باشد. این جراحی باعث میشود پستان های زنان که به دلایل مختلف در گذر زمان دچار تغییر سایز و فرم نامناسب شده اند، به حالت طبیعی و معمول خود بازگردند. مشکلات ظاهری پستان ها با استفاده از جراحی پروتز سینه است که از بین میروند و زیبایی و اعتماد به نفس را برای فرد به ارمغان میآورند.
دسترسی آسان به مطالب
کاندید های جراحی پروتز سینه چه کسانی هستند؟
پروتز سینه از عمل های سلیقهای به احتساب میآید و برای افرادی که میخواند این عمل را انجام دهند هیچ اجباری وجود ندارد. به طور کلی افرادی کاندید های جراحی پروتز سینه هستند که:
- سینه هایی نامتقارن نسبت به یکدیگر دارند.
- به طور مادرزادی دارای سینه هایی کوچک هستند.
- دارای سینه های شل و افتاده هستند.
- بافت سینه های خود را به علت سرطان سینه از دست داده اند.
- به هر دلیلی از شکل ظاهری سینه های خود رضایت ندارند و قصد تغییر آن را دارند.
چه افرادی نمی توانند جراحی پروتز سینه انجام دهند؟
همه افراد نمی توانند کاندید مناسبی برای انجام جراحی پروتز سینه باشند. لازم است پیش از انجام این جراحی، جراح سلامتی فرد را بررسی کرده و در صورت تشخیص وی اقدام به انجام این جراحی زیبایی کند. خانم هایی که به شرایط زیر را دارند متاسفانه نمی توانند پروتز سینه داشته باشند:
- خانم هایی که انتظارات واقع بینانه ای از نتیجه جراحی ندارند.
- خانم هایی که هنوز رشد سینه آن ها کامل نشده است.
- افرادی که در دوران بارداری و شیردهی هستند.
- افرادی که به بیماری های عفونی مبتلا هستند.
- خانم هایی که به بیماری های انعقاد خون دچار هستند و اختلال خونریزی دارند.
- خانم هایی که بیماری هپاتیت اتوایمیون (التهاب مزمن کبدی) دارند که در این صورت احتمال پس زدگی پروتز زیاد است.
در مواردی که به تشخیص پزشک انجام جراحی پروتز سینه برای فرد مناسب نباشد، می توان از روش تزریق چربی به سینه برای بزرگ کردن آن بهره برد.
جراحی پروتز سینه به چه علت انجام می شود؟
در طول زندگی، سینه های شخص ممکن است که به دلایل مختلف مانند مشکلات ارثی، بالارفتن سن، سانحه و حوادث و … با مشکلات ظاهری و یا مشکلات سلامتی مواجه شوند. انجام پروتز سینه به طور کلی باعث:
- رفع مشکلات ظاهری پستان
- متقارن سازی سینه ها
- بزرگ کردن سینه ها
- برطرف کردن افتادگی سینه ها
- خوش فرم تر و زیباتر شدن سینه ها میشود.
بهترین سن پروتز سینه چه زمانی است؟
این روزها پروتز سینه عمل جراحی است که برای بسیاری از خانم های جوان جذاب بوده و متقاضی انجام آن هستند؛ گرچه که انجام این جراحی بعد از سن ۱۸ سالگی مانعی ندارد ولی معمولا اکثر افراد در سنین بین ۳۰ تا ۵۰ سالگی اقدام به انجام این عمل می کنند. توجه به این نکته بسیار ضروری است که باید رشد بافت سینه تکمیل شده باشد و بعد اقدام به پروتز سینه کرد و دلیل آن این است که اگر بعد از پروتز پستان، همچنان سینه به رشد خود ادامه دهد ممکن است در نتیجه نهایی و فرم بعد از عمل تغییر ایجاد شده و شکل پستان عوض شود.
اقدامات بعد از جراحی پروتز سینه
همانند هر عمل جراحی دیگری اگر به دنبال رسیدن به نتیجه مطلوب و مورد انتظار خود هستید باید تمامی دستورالعمل های مهم در دوران نقاهت بعد از جراحی را به درستی انجام دهید. اجرای دقیق مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه می تواند سبب بهبودی سریع تر و عوارض کمتری برای شما شود در نتیجه سعی کنید این اقدامات مهم را به طور دقیق رعایت نمایید. تعدادی از مهمترین اقدامات بعد از پروتز سینه عبارتند از:
- همراهی فردی دیگر جهت کمک در انجام فعالیت های شخصی در روز اول
- خوابیدن به صورت طاق باز (بر روی کمر) و خودداری از خوابیدن بر روی شکم
- استحمام بعد از ۴۸ و یا ۷۲ ساعت بعد از جراحی
- استفاده از کمپرس سرد برای کاهش تورم و کبودی
- حداقل تا دو هفته خودداری از استعمال دخانیات و یا مصرف الکل (سبب کندی در بهبودی زخم ها می شود)
- مصرف مایعات به ویژه آب میوه های تازه
- خودداری از انجام فعالیت های ورزشی و بلند کردن اجسام سنگین
- پرهیز از خوراکی ها و غذاهای شود و پر ادویه (جهت جلوگیری از افزایش تورم و کبودی)
مزایای پروتز سینه
معمولا به دلایلی همچون افزایش سن، بارداری و شیردهی، تغییر ناگهانی وزن و حتی گرانش زمین سینه های دچار کاهش اندازه و از دست دادن فرم و اندازه مناسب خود می شوند. جراحی پروتز سینه می تواند تاثیر قابل توجهی در زیبایی ظاهری و نیز احساس مطلوب بانوان نسبت به خود شود. به طور کلی می توان از جمله مزایای عمل پروتز سینه به موارد زیر اشاره نمود:
- افزایش اعتماد به نفس خانم ها
- افزایش حجم و سایز سینه ها
- اصلاح نامتقارن بودن پستان ها
- خوش فرم شدن و پرتر به نظر رسیدن سینه ها
نمونه های واقعی عمل بزرگ کردن سینه
جراحی پروتز سینه چگونه انجام میگیرد؟
برای انجام این جراحی نیاز است که پزشک و بیمار جلسات مشاوره ی منظمی را قبل از عمل با یکدیگر داشته باشند تا درباره ی روند جراحی، خصوصیات بیمار و سایر موارد با یکدیگر صحبت کنند.
جراحی در اتاق عمل مجهز و استریل و تحت بیهوشی عمومی انجام میشود. بعد از اینکه بیمار هشیاری خود را از دست داد، برش ها در یکی از نواحی زیر بغل، زیرچین های سینه و اطراف هاله دور نوک سینه ایجاد میشوند و جراح از این طریق برش ها پروتز یا ایمپلنت ها را وارد بدن بیمار میکند و آن را زیر بافت یا عضله سینه جا میدهد. بعد از قرار دادن پروتز ها برش ها با دقت بخیه زده و پانسمانشوند. در ادامه لازم است که فرد مراقبت های بعد از پروتز سینه را به دقت اجرا کند تا نتیجه مورد نظر از انجام این عمل حاصل گردد.
مراحل جراحی پروتز سینه
۱. ایجاد برش در اطراف سینه
۲. ایجاد برش در اطراف سینه
۳. ایجاد برش در اطراف سینه
انواع برش در جراحی پروتز سینه
برش زیر چین سینه
با استفاده از این روش ممکن است که روند شیردهی در آینده با مشکلاتی مواجه شود، زیرا به غدد شیری آسیب میرساند. اما مزیت آن نسبت به برش های دیگر این است که جراح پروتز را به صورت راحت تری در سینه قرار میدهد و میتوان زخم باقی مانده از انجام عمل را توسط سوتین پوشاند.
برش اطراف هاله سینه
آسیب هایی که در این برش به مجرای شیری وارد میشود، از روش های دیگر جدی تر و بیشتر است و به افرادی پیشنهاد میشود که دیگر قصد شیردهی ندارند. دسترسی جراح در این روش نیز راحت است و زخم ناشی از عمل نیز دید زیادی نخواهد داشت زیرا تیرگی هاله سینه آن را پنهان خواهد کرد.
برش زیر بغل
در این روش زخم ها در زیر بغل پنهان خواهند بود و از لحاظ ظاهری هیچ زخمی روی سینه ها باقی نمیماند. فقط یکبار میتوان از این روش استفاده کرد و اگر به انجام عمل اصلاحی یا جراحی دیگری روی پستان احتیاج باشد، استفاده دوباره از این روش امکان پذیر نیست.
محل قرارگیری ایمپلنت سینه
پروتز سینه با توجه به صلاحدید جراح می تواند در دو ناحیه روی عضله سینه و یا زیر عضله سینه قرار بگیرد که در ادامه به صورت کاملتری درباره این دو محل قرار گیری ایمپلنت در سینه صحبت شده است.
پروتز سینه روی عضله سینه
در جراحی پروتز سینه روی عضله، در ابتدا جراح برشی بر روی سینه ایجاد می کند و ایمپلنت را در زیر غدد شیری و چربی پستان قرار می دهد؛ بهتر است بدانید که این روش برای افرادی مناسب است که دیگر قصد بارداری و شیردهی در آینده را ندارند.
پروتز سینه زیر عضله سینه
در این روش ابتدا جراح برشی در زیر عضله زیر ایجاد می کند و ایمپلنت را در زیر سینه قرار می دهد؛ این روش کمترین آسیب را به مجاری و غدد شیری وارد می کند و هیچ نگرانی از این جهت وجود نخواهد داشت؛ خانم ها بعد از انجام این جراحی می توانند اقدام به بارداری و شیردهی کنند.
تفاوت انواع روش های جایگذاری پروتز سینه
- دوره نقاهت و همچنین مدت زمان عمل جراحی در پروتز روی عضله سینه کوتاه تر است.
- ظاهر پروتز زیر عضله بسیار طبیعی تر از روی عضله است.
- در جراحی که ایمپلنت زیر عضله قرار می گیرد آسیب کمتری به غدد شیری وارد می شود.
- احتمال ایجاد چین و چروک در پروتز روی عضله بیشتر از زیر عضله است.
حتما بخوانید: درباره تفاوت پروتز سینه و تزریق چربی به سینه چه می دانید؟
انواع پروتز سینه
در زمینه انواع پروتز سینه می توان از جنبه های گوناگون این مسئله را بررسی نمود؛ در ادامه انواع پروتز های مورد استفاده برای حجم دهی سینه ها از لحاظ حجم، شکل ظاهری و جنس مواد تشکیل دهنده مورد بررسی قرار گرفته است.
انواع پروتز سینه از لحاظ شکل ظاهری
پروتزهای سینه در دو شکل اشکی و گرد وجود دارند؛ معمولا بانوانی که می خواهند در صورت قرار دادن پروتز در سینه، فرم طبیعی سینه حفظ شود به سراغ پروتزهای اشکی رفته و آنهایی که می خواهند سینه هایشان گردتر و برجسته تر باشد متقاضی پروتزهای گرد هستند. همچنین خانم هایی که دچار عدم تقارن در سینه هایشان هستند و یا از بافت سینه کمتری برخوردار هستند، تا حد زیادی می توانند مشکلشان را پروتزهای قطره اشکی برطرف کنند.
- پروتز سینه گرد: این نوع پروتز فرمی نرم تر، برجسته تر به سینه ها می بخشد.
- پروتز سینه اشکی: طبیعی تر، مناسب برای افراد دارای سینه های تخت و کوچک و افرادی که سینه ی طبیعی میخواهند.
انواع پروتز از لحاظ حجم
میزان برجستگی سینه از مواردی است که بعد از مشوت با دکتر درباره آن تصیم گیری میشود. انواع آن عبارت است از:
- پروتز سینه با برجستگی کم
- پروتز سینه با برجستگی زیاد
- پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد
انواع پروتز از لحاظ مواد تشکیل دهنده
در حال حاضر پروتزهایی که در سینه ها قرار داده می شود از دو جنس سیلیکونی و سالین تشکیل شده اند که هر یک از انواع پروتز سینه مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه به تفصیل به آن ها پرداخته شده است.
پروتزهای سیلیکونی
پروتزهای سیلیکونی متداول ترین فرم پروتزهای سینه بوده که همانطور که از نامش مشخص است از جنس سیلیکون بوده و در داخل آن نیز از ترکیب های مختلف سیلیکون پر شده است. این نوع از پروتز ها به دلیل شباهت زیادی که به بافت سینه دارد، معمولا انتخاب اول خانم ها جهت بزرگ کردن پستان است.
مزایای پروتز سینه سیلیکونی
- پروتزهای سیلیکونی از مقاومت و دوام بالایی برخوردار هستند.
- پروتزهای سیلیکونی در هر دو فرم گرد و قطره اشکی موجود هستند.
- این نوع پروتزها از نظر ظاهری به بافت سینه شباهت بیشتری داشته و طبیعی تر به نظر می رسند.
- احتمال چین خوردگی و جمع شدن در پروتزهای سیلیکونی بسیار کمتر است.
پروتزهای سالین
نوع دیگری از پروتزها، پروتزهای سالین هستند؛ این نوع از پروتز ها از سالین (محلول استریل آب و نمک) تشکیل شده است؛ پروتزهای سالین دارای جداره ای از جنس سیلیکون بوده که با محلول سالین پر شده است.
مزایای پروتز سالین
- هزینه کمتری به نسبت پروتزهای سیلیکونی دارد (به دلیل اینکه مواد تشکیل دهنده آن تنها محلول آب و نمک است.)
- در صورت ضربه وارد شدن و پاره شدن این نوع از پروتز، مواد داخل آن جذب بدن می شود و هیچ خطری برای سلامتی فرد بخواهد داشت.
- به دلیل اینکه تنها از آب و نمک داخل این نوع پروتز پر می شود، نیاز به جلسات معاینه کمتری بعد از جراحی دارد.
- نیاز به ایجاد برش کمتری در جراحی وجود دارد (بعد از قرار دادن پروتز در داخل سینه با سالین پر می شود).
معایب پروتزهای سالین
- تنها فرمی که این نوع پروتز دارد، فرم گرد بوده و در شکل قطره اشکی ارائه نمی شود.
- بافت پروتز سالین محکم تر بوده و در نتیجه ممکن است بر اثر فشار و ضربه دچار پارگی بشود.
- احتمال چین خوردگی و لمس غیر طبیعی در پروتزهای سالین وجود دارد.
- احتمال خالی شدن خود به خودی مواد داخل پروتز وجود دارد (البته برای سلامتی خطری نخواهد داشت).
چه جراحی هایی را می توان همزمان با پروتز سینه انجام داد؟!
در صورت نیاز و با تشخیص جراح، می توان همزمان با جراحی پروتز سینه، جراحی های دیگری برای زیبایی سینه ها انجام داد و در نتیجه این امر به جای انجام دو جراحی جداگانه و پرداخت دو هزینه، یک جراحی و یک دوره نقاهت را گذراند. از جمله جراحی هایی که می توان به صورت همزمان با جراحی پروتز سینه انجام داد می توان به ماستکتومی و لیفت سینه اشاره کرد. (جراحی پروتز و لیفت سینه)
ماستکتومی و پروتز سینه
در زمانی که فردی به سرطان سینه دچار می شود و به تشخیص پزشک لازم است که سینه تخلیه شود و جراحی ماستکتومی انجام شود، می توان برای کاهش نگرانی های بیمار و نیز حفظ زیبایی پستان ها و افزایش اعتماد به نفس بیمار، به صورت همزمان جراحی ماستکتومی و پروتز سینه انجام شود؛ البته لازم است پزشک با بررسی شرایط بیمار امکان انجام این دو جراحی را به صورت همزمان تایید کند زیرا در برخی شرایط این امکان وجود ندارد.
لیفت و پروتز سینه
لیفت سینه جهت از بین بردن افتادگی سینه و پروتز سینه برای افزایش حجم آن را می توان با تشخیص پزشک به صورت همزمان انجام داد. با این کار می توان از ایجاد برش های بیشتر در دو عمل جراحی جلوگیری کرده و تنها یک بار در سینه برش ایجاد شود.
بارداری و شیردهی بعد از جراحی بزرگ کردن سینه
بسیاری از خانم هایی که متقاضی انجام جراحی بزرگ کردن سینه هستند همواره سوالاتی درباره بارداری و امکان شیردهی بعد از پروتز سینه دارند. بهتر است بدانید که وجود پروتز سینه برای سلامتی جنین هیچ ضرری نخواهد داشت همچنین ایمپلنت ها به دلیل قرارگیری در زیر یا بالای عضلات ماهیچه های سینه، هیچ آسیبی به مجاری و غدد شیری وارد نمی کند و در نتیجه هیچ مشکلی در دوران شیردهی ندارد. با این وجود همچنان توصیه می شود که اگر خانمی تصمیم به بارداری و فرزندآوری دارد این مسئله را پزشک خود در میان گذاشته و تا حد امکان انجام جراحی پروتز پستان را به بعد از دوران بارداری و شیردهی فرزند خود موکول کند.
انجام پروتز سینه چه عوارضی دارد؟
انجام هر گونه از جراحی بر روی بدن، به دلیل تغییراتی که بر روی سیستم بدن به وجود میآورد، باعث عوارضی موقت و طبیعی بر روی بدن خواهد شد. این عوارض پروتز سینه کوتاه مدت بوده و بعد از گذراندن دوره ی بهبودی خود به خود از بین خواهند رفت. عوارض نگران کننده زمانی به وجود میآیند که انجام جراحی در کلینیکی نامعتبر و توسط جراحی غیرمتخصص انجام شود.
عوارض موقت پروتز سینه
- درد و سوزش در ناحیه سینه
- قرمزی و التهاب پوست اطراف سینه
- تورم و کبودی
- از بین رفتن احساس نوک سینه
- عفونت زخم ها
مقاله درد بعد از عمل پروتز سینه اطلاعات مفیدی درباره دوران نقاهت و ناراحتی های آن به شما خواهد داد.
معایب پروتز سیلیکونی
- معمولا هزینه پروتز سیلیکونی از پروتزهای سالین بیشتر خواهد بود.
- به دلیل اینکه جنس این نوع از پروتزها از ترکیبات سیلیکونی تشکیل شده است، به تعداد دفعات معاینه بیشتری بعد از جراحی نیاز خواهد داشت (زیرا خطر پارگی بدون علامت بعد از جراحی وجود دارد).
- برش هایی که برای قرار دادن پروتز سیلیکونی در پستان ها ایجاد می شود، باید بزرگتر باشد (زیرا پروتز پر شده را از طریق این برش ها وارد سینه می کنند).
- در صورت پاره شدن پروتز سیلیکونی نگرانی در رابطه با نشت مواد داخل آن به بافت های مجاور در سینه وجود دارد؛ البته با پیشرفت علم پزشکی پروتز های سیلیکونی آنقدر بهبود پیدا کرده اند که دیگر نگرانی درباره نشت سیلیکون در صورت پارگی پروتز سینه وجود ندارد؛ با این وجود لازم است که در صورت تشخیص پارگی پروتز، باید جراحی تعویض پروتز سینه انجام شود.
هزینه پروتز سینه
هزینه جراحی پروتز سینه همچون هر عمل جراحی دیگری به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و نمی توان قیمت مشخصی را تعیین نمود؛ از جمله عواملی که در تعیین هزینه پروتز سینه تعیین کننده است می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- هزینه تجهیزات اتاق عمل
- هزینه های بیمارستانی
- دستمزد جراح
- نوع پروتز مورد استفاده
- پیچیدگی عمل جراحی
انتخاب بهترین دکتر پروتز سینه
اگر به دنبال نتیجه مطلوب از عمل پروتز سینه هستید و می خواهید که عوارض احتمالی بعد از جراحی به حداقل برسد، بهتر است که به سراغ بهترین دکتر پروتز سینه بروید. زیرا انتخاب دکتر خوب پروتز سینه ارتباط مستقیمی با نتیجه حاصل از جراحی دارد. در ادامه تعدادی از ویژگی های مهم بهترین جراح پروتز سینه معرفی شده است.
تجربه و مهارت جراح
بدیهی است که هر چه تجربه و مهارت جراح بیشتر باشد، بیمار آسان تر می تواند به وی اعتماد کند؛ پزشکی که تجربه انجام تعداد زیادی جراحی را داشته باشد، بهتر می تواند افراد مختلف با شرایط جسمانی مختلف را معاینه و در رابطه با نتیجه جراحی بزرگ کردن سینه آن ها را راهنمایی کند.
مواد مصرفی مرغوب
جراح متعهد و دلسوز همیشه از مواد مرغوب و با کیفیت استفاده می کند زیرا اگر کیفیت مواد مصرفی برای ایمپلنت سینه مناسب نباشد قطعا برای سلامتی فرد عوارض جدی به همراه داشته و حتی از نظر ظاهری نیز نتیجه نامناسبی به همراه خواهد داشت.
هزینه معقول جراحی
شاید به اشتباه اینگونه در جامعه جا افتاده است که هر ه هزینه عمل جراحی زیبایی بیشتر باشد، به معنی بهتر بودن نتیجه آن است؛ در صورتی که معمولا جراح و دکتر خوب پروتز سینه با توجه به هزینه مواد و تجهیزات مورد استفاده دستمزد خود، هزینه معقولی را دریافت می کند و در عین حال وظیفه خود را به درستی انجام می دهد.
سوالات متداول درباره پروتز سینه
سوالات متداول درباره پروتز سینه
انتخاب سایز و اندازه مناسب پروتز سینه به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله موارد زیر: پهنای قفسه سینه، اندازه و فرم فعلی سینه، تناسب سینه با سایر اجزای بدن؛ این عواملی است که در تعیین سایز پروتز سینه بسیار تاثیرگذار بوده و با توجه به این موارد، جراح بهترین اندازه را برای پروتز سینه شما مشخص می کند.
خیر قرار دادن پروتز سینه ارتباطی با شیر مادر نداشته و مشکلی از این جهت ایجاد نمی کند؛ در رابطه با ارتباط پروتز سینه و دوران بارداری و شیردهی مطالب مرتبط را مطالعه نمایید.
بله می توان بعد از بزرگ کردن سینه با پروتز، با هواپیما مسافرت کرد و از این نظر هیچ مشکلی وجود ندارد.
بله پروتز سینه برای زیبایی سینه های افرادی که به علت بیماری و سرطان مجبور به برداشتن و تخلیه سینه خود شدند، بهترین راه حل برای زیبایی اندام و افزایش اعتماد به نفس آنهاست و این افراد می توانند بلافاصله بعد از برداشتن سینه، پروتز سینه قرار دهند.
خیر بعد از ایمپلنت سینه نیز می توان شنا کرد ولی برای افرادی که شناگر حرفه ای بود و بخش زیادی از فعالیت های روزمره را صرف این ورزش می کنند، بهتر است پیش از جراحی با پزشک مشورت نموده و در صورت لزوم از پروتزهای مقاوم تر استفاده نماید.
هنوز هیچ مطالعه ای نشان نداده است که قرار دادن پروتز سینه سبب ابتلا به سرطان سینه و یا پیشرفت آن و یا حتی ابتلا به بیماری های خود ایمنی بدن بشود.
طبق تحقیقات انجام شده، پزشکان پروتزهای سیلیکونی را مقاوم تر از پروتزهای سالین می دانند؛ البته در صورت پاره شدن پروتزهای سالین، مواد داخل آن (محلول آب و نمک) جذب بدن شده و مشکلی به وجود نمی آید.
این دو جراحی با یکدیگر متفاوت هستند؛ لیفت سینه تنها برای از بین بردن افتادگی سینه و تغییر وضعیت آن انجام می شود و تاثیری در افزایش حجم و اندازه سینه ندارد؛ در صورتی که پروتز سینه با هدف افزایش سایز سینه انجام می شود؛ با این وجود در صورت نیاز و تشخیص جراح می توان این دو عمل را به صورت همزمان انجام داد.
از آنجا که عمل پروتز سینه با هدف زیبایی انجام می شود، بیمه های درمانی هزینه این جراحی را پوشش نمی دهند. البته در برخی از شرکت های بیمه، اگر پروتز سینه به منظور بازسازی بافت سینه بعد از جراحی ماستکتومی (تخلیه سینه) انجام شود، ببیمه هزینه های آن را پرداخت می کند.
بعد از گذشت دوران نقاهت بعد از عمل، به مرور زمان پروتز سینه در جای خود تثبیت شده و قدت ماهیه های سینه دوباره برمی گردد؛ بنابراین به مرور دوباره فرد می تواند فعالیت های عادی و روزمره خود را از سر بگیرد.
جمع بندی
سینه یکی از بخش های مهم در اندام بانوان است و هر گونه تغییری در ظاهر آن می تواند به صورت مستقیم بر اعتماد به نفس آن ها تاثیرگذار باشد؛ در نتیجه بعد از کسب اطلاعات کامل در مورد تمامی جوانب مهم عمل پروتز سینه، برای انجام این جراحی زیبایی حتما به بهترین دکتر پروتز سینه مراجعه نمایید.
آدرس مطب دکتر سعادتی در یزد
من تعریف پروتز سالین رو خیلی شنیدم، شما هم تایید می کنید که سالین بهتر از سیلیکونی هست؟
هر کدام از پروتز های سالین و سیلیکونی مزایای خود را دارند که بعد از جلسه مشاوره با جراح مناسب ترین مورد به شما پیشنهاد می شود.
اگر قبلا پروتز سینه کرده باشیم و بخوایم ترمیم کنیم و تغییرش بدیم شما این کارو انجام میدید؟
لازم است که به صورت حضوری معاینه شوید
من چجوری می تونم وقت مشاوره و معاینه بگیرم؟
دوست عزیز می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.

اگر من بخوام ۲ سال دیگه باردار بشم آیا پروتز سینه برای شیردهی مشکلی ایجاد می کنه؟
دوست عزیز پروتز سینه مشکلی در زمینه بارداری و شیردهی ایجاد نمی کند؛ برای اطلاعات بیشتر مقاله بارداری بعد از پروتز سینه را مطالعه نمایید.
خودم احساس می کنم به جز پروتز سینه لیفتم برام لازم باشه میشه هردورو انجام بدم؟
بله دوست عزیز در صورتی که در جلسه معاینه حضوری بعد از بررسی نیاز باشد که لیفت انجام شود، می توانید هر دو عمل را همزمان انجام دهید.